Winkel

Onze Aquarium en Vijver winkel
Voor dat kleine stukje natuur in en om het huis.  De Milieubarometer
Komt u ook zo tot rust van de onderwaterwereld en wilt u ook dat kleine stukje natuur in of om het huis? Breng dan een bezoekje aan ons bedrijf en kom inspiratie opdoen voor uw eigen aquarium- en/of vijver.

Aquariumafdeling
Op onze aquariumafdeling hebben we meer dan 600 verschillende soorten tropische vis zitten. Zo hebben we verschillende vissen uit biotopen als Afrika (oa. Aphyosemion, kongozalmen), Azië (oa. Goerami’s, botia’s), Zuid-Amerika (oa. Corydora’s, apistogramma’s, maanvissen en discussen) en Malawi (Cichliden).
Daarnaast krijgen we wekelijks nieuwe aanvoer van verse planten. U kunt via onze showbakken inspiratie opdoen van de verschillende planten en beplantingsmogelijkheden.
Maar natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aquaria en onderhoudsartikelen om uw vissen alles te kunnen geven wat ze nodig hebben.

Vijverafdeling
In het vijverseizoen hebben we, naast moerasplanten, waterlelies en zuurstofplanten, op onze buitenafdeling een scala  vijvervissen zitten.
Deze variëren van oa. verschillende karpersoorten en baarsjes tot windes en goudvissen.
Wilt u graag een vijver aanleggen en maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken en wat u hier allemaal voor nodig heeft? Het gehele jaar door kunt u bij ons terecht voor pompen, UVC-lampen  en filtersystemen en ander aanlegmateriaal.
Wij kunnen u advies geven en helpen u graag met het opstarten van uw vijver,
maar ook bij het onderhoud hiervan.