Hartelijk welkom

Dennerle Pflanzengold 7, 40 tabs

Meer afbeeldingen

Dennerle Pflanzengold 7, 40 tabs
€ 16,99

Availability: Niet in voorraad

Groeiversterker en voedingsstof-reactivator

Beschrijving

Details

Groeiversterker en voedingsstof-reactivator

PlantaGold 7

Pure groeikracht door natuurlijke bio-enzymen ◾Voor nog meer plantenkracht ◾Natuurlijke bio-enzymen activeren de celdeling ◾Reactiveert ongebruikte voedingsstoffen voor planten ◾Zichtbare verbetering zelfs bij zeer goede plantengroei

Het geheime recept uit de aquariumplanten-kwekerij

PlantaGold 7 is een speciaal preparaat van bio-enzymen voor nog meer groeikracht in het aquarium. PlantaGold 7 laat zelfs mooie planten nog uitbundiger gedijen. Het schept ook in aquariums met spaarzame plantengroei – ondanks bemesting – weer een groeivriendelijk milieu en is een betrouwbare hulp bij een groeistop.

PlantaGold 7 heeft een meervoudig effect:

Groeiversterker  Groeibevorderende, natuurlijke plantenenzymen stimuleren de celdeling. De bladvorming wordt gestimuleerd, de hele plant wordt sterker.

Voedingsstof-reactivator  In een aquarium is een groot deel aan verborgen waardevolle, maar onbenutte voedingsstoffen aanwezig - in het water, in de bodem of in de molm. De unieke katalysatorfunctie van PlantaGold 7 maakt deze beschikbaar en bruikbaar voor uw planten. Op deze wijze maakt u van uw hele aquarium één grote groeimotor.

Toegevoegd actief chelaatijzer zorgt voor diepgroene bladeren.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 0.2
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.