Even voorstellen

 

Even voorstellen:

Bubbels is een Aquarium en Vijver speciaalzaak in het West- Brabantse Hoogerheide.
Wij willen u graag kennis laten maken met de schoonheid van de onderwaterwereld. Laat u verrassen door de intense kleuren van onze vissen en de pracht van de verschillende biotopen.
Wij kunnen u wegwijs maken in het starten en onderhouden van uw aquarium of vijver. Met meer dan 30 jaar ervaring zien wij ons werk toch echt als een hobby!

In onze winkel treft u een grote verscheidenheid aan van tropische zoetwatervissen. Daarnaast beschikken wij over een zeer mooie afdeling aquariumplanten met een zeer ruim assortiment. Dat er tevens een showroom met aquaria is en een uitgebreid assortiment aquariumartikelen spreekt voor zich.  Zoals het uiteraard een Aquarium en Vijver speciaalzaak betaamt. >>meer over onze winkel

Bubbels is opgericht door Dimphy en Chris in het jaar 2000, en stap voor stap uitgebouwd tot de aantrekkelijke en uitnodigende winkel die het nu is. Daarnaast is er ook veel tijd gestoken in het samenstellen, opleiden en motiveren van ons team.
Inmiddels staat er dan ook een team gemotiveerde medewerkers voor u klaar die de aquarium en vijverhobby een warm hart toedragen. Naast Dimphy en Chris staat Leander welke op inspirerende wijze leiding geeft aan zijn collega’s :  Frankpieter, en Hans

Dus wilt u dat kleine stukje natuur in uw huiskamer of in uw tuin? Kom dan bij ons langs om inspiratie op te doen!

Ook als u ontzorgd wilt worden ten aanzien van aquarium of vijveronderhoud bent u van harte welkom om daar eens met ons van gedachten over te wisselen. Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar.

Voor onze actuele openingstijden: klik hier

facebook whatsapp alleen voor berichten! 0682674541