Nieuwe Aquarium artikelen

De nieuwe aquarium artikelen in ons assortiment zijn:

 • Oase Bioplus 50 tot 200
  Intern aquarium hoekfilter. Dit filter onderscheid zich van de overigen door o.a.: – Easy clean mechanisme,
  filtermechanisme kan heel gemakkelijk los gemaakt worden. -Geïntegreerde sproeibuis, desgewenst kunt u kiezen uit één uitstroomopening     
  of een verdeling via de "sproeibuis", – Mogelijkheid tot integreren van het verwarmingselement waardoor de energie efficiëntie optimaal is.
  verkrijgbaar in 3 modellen: model 50 voor aquaria tot 50 liter, model 100 voor aquaria tot 100 liter en model 200 voor aquaria tot 200 liter.
  Wilt u de werking zien? check deze video             

 • Oase BioMaster  Thermo 250 tot 600Biomaster Thermo buitenfilter
  Thermo Buitenfilter. Dit filter onderscheid zich van de overigen door o.a.: – De Easy Clean voorfiltermodule, deze module is eenvoudig uit het filter te halen
  en te reinigen zonder het hele filter open te moeten maken. – Geïntegreerd verwarmingselement waardoor de energie efficiëntie optimaal is.
  verkrijgbaar in 3 modellen: model Thermo 250 voor aquaria tot 250 liter, model Thermo 350 voor aquaria tot 350 liter en model Thermo 600 voor aquaria tot 600 liter
  Wilt u de werking zien? check deze video
   


 • Oase Oymax 100 – 400oase oxymax luchtpomp
  Fluisterstille luchtpomp. zowel staand als hangend te monteren. Regelbaar luchtvolume. Complete set met slang en luchtuitstromer.
  verkrijgbaar in 3 modellen: model 100,  1 uitgang, levert 100 liter per uur. – model 200, 2 uitgangen, levert 200 liter per uur
  en model 400, 2 uitgangen, levert 360 liter per uur
   

   


  oase aquarium heaterOase Heatup
  Regelbaar verwarmingselement, geeft een gelijkmatig temperatuurniveau. Heeft hoogwaardige afwerking. Is robuust van kwaliteit.
  Eenvoudig te installeren. Verkrijgbaar in verschillende wattages.


 • Oase Heatup Basis
  Bodemverwarmingskabel.  Kabellengte 3,6 meter incl. 1 meter niet verwarmde kabel. complete set 12 volt, met zuignappen en voeding.oase bodemverwarmingskabel
  Deze kabel is prima te gebruiken in combinatie met de HeatControl.
   


  oase temperatuur controllerOase HeatControl
  Nauwkeurig temperatuurcontrole voor aquaria en terraria
  Ideaal om de HeatUp basis verwarmingskabel aan te sturen.externe temperatuursensor.
   


 • Oase FishGuardoase voederautomaat
  Makkelijk programmeerbare voederautomaat. Tot 4 x per dag instelbaar met maximaal 3 doseringen per voerbeurt.
  Veilige werking op batterijen, optioneel is er een voedingseenheid verkrijgbaar voor netspanning, waarbij
  de automaat bij stroomuitval naadloos overgaat op de batterijen. optimaal beschermd tegen vocht.
   


  Oase Aqua in-out set
  Waterverversings systeem.  Voor snel en probleemloos water verversen.oase waterverversings systeem
  pompje heeft regelbare opening ter bescherming van de dieren.
  slanglengte 10 meter
   


 • JBL ProscanJBL Proscan
  Watertesten met behulp van uw Smartphone.
  U test met een stripje waarna u de kleuren afleest door middel van een app die u op uw smartphone installeert.Tevens geeft deze u persoonlijke aanbevelingen.
   


 • Dennerle Trocal LedTrocal led
  Met zijn hoogwaardige leds maakt de TROCAL LED grote indruk met een zeer hoge lichtopbrengst , optimale warmtemanagement en lange levensduur van ca. 80.000 branduren. Daar zorgt het keramische substraat voor waarop de leds gemaakt zijn. Dit zorgt voor een betere warmtegeleiding dan kunststof, waardoor een zeer hoge lichtstroom opgewekt kan worden bij een zeer lange levensduur en een laag lichtstroomverlies gedurende de gebruiksduur. Zo blijft een hoge lichtintensiteit gegarandeerd, zelfs met een klein aantal leds, bij een gelijktijdig laag stroomverbruik.
  Door de hoge lichtdichtheid wordt de plantengroei optimaal gestimuleerd, vissen stralen in hun mooiste kleuren. Bovendien zorgen de discrete „zonreflecties“ in elk aquarium voor iets extra's, omdat deze lichtbrekingen als natuurlijke zonnestraling overkomen.

 


 • JBL inline diffusorJBL inline CO2 diffusor
  Voor een spaarzame en directe bemesting van uw planten met CO₂.
  Wordt direct in de uit de buitenfilter komende slang ingebouwd.
  Met ingebouwde bellenteller ten behoeve van een nauwkeurige dosering.
  De terugloopbeveiliging voorkomt dat water terugloopt in het CO₂-systeem.  
  20 % CO₂-besparing dankzij bijzonder effectieve membraan van macromoleculair PE material voor de CO₂ diffusie.

 

 • Dennerle Shrimpking AtyopsisShrimpking atyopsis
  Speciaal ontwikkelt stofvoer voor een biologisch gebalanceerd dieet voor waaierhandgarnalen. Voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen, en vitaminen. Optimale "korrelgrootte" voor een effectieve voedings opname en een lage waterbelasting. Voor een gezonde evenwichtige groei en prachtige kleuren. Gegarandeerd zonder kleurstoffen, conserveermiddelen en vismeel.


 


 • Shrimpking Snailstixshrimpking snailstix
  Hoofdvoer-sticks voor een biologisch verantwoorde voeding van zoetwaterslakken. Met alle belangrijke bouwstoffen,  voedingsstoffen en vitamingen. Bevat oa. wortelen, kelp (algen), tomaten en spinazie,  met extra calcium voor een sterk en welgevormd slakkenhuis. Gegarandeerd zonder kunstmatie kleurstoffen, conserveermiddelen en vismeel.


 


 • JBL Voederautomaatjbl voeder automaat
  Bent u plannen aan het maken om op vakantie te gaan? Dan is vaak de terugkomende vraag: wie voert mijn vissen? En voeren ze niet teveel? Dit probleem is opgelost met de JBL AutoFood  voederautomaat! Deze automaat heeft een eenvoudige programmering en is instelbaar tot maximaal vier keer voederen per dag. De AutoFood kan op vrijwel ieder aquarium geplaatst worden door middel van zuignappen of een klemsysteem. Het klemsysteem zorgt ervoor dat u de automaat tot 360 graden horizontaal kunt draaien en kan prima gebruikt worden op volglazen aquaria. In het reservoir past 125ml aan granulaatvoeding en kan gebruikt worden voor korrels tot 3 millimeter.  Wij raden u wel aan om een week voordat u op vakantie gaat, de automaat in gebruik te nemen, zodat u de juiste dosering kunt instellen.

 • Aquatlantis Fusion White WashAquatlantis Fusion Whitewash
  De aquatlantis fusion serie is uitgebreid met de kleur Whitewash.
  Een verdere completering van deze schitterende aquariumlijn.

   

   

   

   

   

   

   


 • TMC AquaGro Glazen Co2 Diffusor
  De TMC glazen co2 diffusor combineert efficiëntie met design.TMC inline diffusor
  Door de glazen uitvoering valt de techniek minder op, bovendien is de co2 opname ideaal.
   


 


 • TMC AquaGro Glazen terugslagklep
  Glazen terugslagklep voor co2 systemen.TMC AquaGro glazen terugslagklep

   

   

   

   

   

   

   

   


 • TMC AquaGro glazen oppervlakteskimmerTMC glazen oppervlakteskimmer
  Mooi design oppervlakteskimmer, door glazen uitvoering valt techniek minder op in uw aquarium.


 


 • TMC glazen uitstroompijptmc glazen uitstroombuis

   

   

   

   

   

   

   

  Mooie glazen uitstroompijp. Valt minder op in uw aquarium.
   


 • Eheim Multibox
  Eheim multibox
  De Eheim Multibox is een handige hulp bij het aquariumonderhoud.
  U hangt deze aan het aquarium en heeft zo de ruimte om uw gereedschappen en dergelijke bij de hand te houden.


 


 • Brio 35Brio 35
  Uniek aquarium concept. De Brio 35 is een zogenaamd aquaponics systeem.  Dit wil zeggen dat het aquariumwater gezuiverd wordt door de hydrocultuur plantenbak. Doordat het water hier continue doorstroomt nemen de daar aanwezige planten de voedingsstoffen uit het water op. Door het ingenieuze eb en vloed systeem krijgen de plant wortels voldoende zuurstof en zal de bacteriecultuur in de hydrokorrels optimaal werken.

   

   

   

   

   

   


 • Dennerle Carbo Elixier en Carbo Booster.Dennerle Carbo elixier
  Deze nieuwe producten completeren de Dennerle plantenvoedingslijn. Dit produkt is een vloeibare koolstofbemesting. Speciaal voor de aquariaan die (nog) geen co2 installatie heeft of de planten in het aquarium optimaal wil bemesten. Carbo Elixier kan namelijk probleemloos naast co2 bemesting worden gedoseerd.
   

 • Dennerle vis voeding.Dennerle voerlijn
  De vis voedingslijn van Dennerle is gecompleteerd. Dit uitstekende voeder met uitsluitend natuurlijke bestanddelen en   zonder vismeel of andere goedkope vulstoffen is nu aangevuld met  cichliden voer voor zowel groen als vleeseters,  discus voer,  fijn granulaat voor neons en andere kleine visjes, vlokken in grotere verpakkingen en met een handige navulzak.

 


 • Dennerle Shrimpking Sulawesi Salt.shrimpking sulawesi salt
  Dit produkt helpt u om van zuiver osmosewater,  water te creeëren waarin de meer gevoelige sulawesi garnalen en slakken zich prettig voelen.  Onmisbaar dus voor de liefhebber van deze prachtige dieren.

 


 • Eheim profesional 4 buitenfilters.eheim professional 4+
  Deze nieuwe generatie buitenfilters van Eheim is een doorontwikkelde versie van de bekende profesional 3. De ingebouwde emergency button geeft u extra gebruiksgemak. Indien u merkt dat uw filter minder gaat draaien en dus gereinigd moet worden ( in  elk geval het fijn filter) kunt u middels deze xtender button het reinigen nog een paar dagen uitstellen of in elk geval tot een moment dat het u wellicht even beter uitkomt.