Aquarium en Vijver

Genieten van een aquarium of vijver,

Aquaria zijn er in alle soorten, maten en prijscategorieën. Voor ieder wat wils. Bubbels levert verschillende aquariummerken zoals Juwel, Aquatlantis, Eheim, Dennerle en Superfish.Om dat stukje natuur in huis te halen en te genieten van vitale vissen en planten heeft u een klein ecologisch systeem nodig. Dat kunt u gemakkelijk zelf creëren, maar wel met een goede basis.

Filtersysteem
Zo heeft u in de basis bijvoorbeeld een goed filtersysteem nodig voor een biologisch evenwichtig aquarium. Een goede waterkwaliteit houdt uw vissen en planten gezond en in combinatie met de juiste voeding wordt de kleurintensiteit van de tropische vissen gestimuleerd.

Verlichting
Ook niet geheel onbelangrijk is goede verlichting. Dat zorgt niet alleen voor intensieve kleuren bij uw vissen, maar stimuleert eveneens de plantengroei. En u wilt toch ook blijven genieten van frisse en ijzersterke aquariumplanten? Zorg dan voor goede meststoffen!
Maar ook voor verdere onderhoudsartikelen en verwennerij voor uw vis kunt u bij ons terecht. Wekelijks krijgen we vers levend voer binnen. Soorten als: daphnia, artemia, witte- en rode muggenlarven, .

Of wilt u zich laten betoveren door ons diverse vissen en plantenbestand? Met ruim 600 vissoorten en vele aquariumplanten is er voor iedere aquariumliefhebber wat wils.

Een vijver in uw tuin,
Voor een paradijselijk mooie tuin, creëert u samen met Bubbels een droom van een vijver! Of het nu gaat om natuurvijvers, gezelschapvijvers, koivijvers, design vijvers of zwemvijvers. De lijst is eindeloos. Maar ieder van deze vijvers heeft zijn eigen eisenlijst.

Bubbels kan u op weg helpen om uw droom werkelijkheid te laten worden en een stukje paradijs te creëren in uw tuin. Wij hebben op onze vijverafdeling een groot assortiment opstart- en onderhoudsproducten. Zo hebben wij, als waterdichte vijverbekleding, EPDM rubberfolie van het merk Ecolan, pvc-folie, maar ook voorgevormde vijvers.

Zelfs met de filtersystemen kunt u alle kanten op. Oeverfilters, drukfilters, meerkamerfilters, uvc-filters, de keuze is reuze en dat valt niet altijd mee. Maar welk filter doet nu wat en is het meest geschikt voor uw vijver? En welke vijverpomp kan hier het beste opgezet worden? Wij kunnen u de verschillende type filters en pompen laten zien en u advies geven over hun specifieke eigenschappen. Net zoals in de plaatsing en installatie ervan.

Vijverseizoen
En wanneer de eerste zonnestralen weer gaan schijnen, openen wij buiten onze vijvervis en –plantenafdeling. Ons scala vijvervissen varieert van oa. verschillende karpersoorten en baarsjes tot windes en goudvissen.

Plantenafdeling
Onze plantenafdeling bestaat uit een groot assortiment vijverplanten en waterlelies van de bekende waterplanten kwekerij Moerings. Ook hebben we speciale zuurstofplanten zoals o.a. glanzend fonteinkruid, waterranonkel en aarvederkruid voor u in de aanbieding.